Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
RECOMANDĂRI PENTRU CETĂȚENI

Pentru evitarea oricăror neplăceri, vă sugerăm să respectați întocmai recomandările personalului autorizat.

Alte recomandări pentru cetățeni vor fi postate pe site și vor fi date publicității în apropierea Summit-ului NATO.

18.03.2008
La data de 29 martie a.c., va avea loc simularea realizării măsurilor din perioada Summit-ului, inclusiv prin realizarea culoarului unic. În această zi, precum și în intervalul 02-04 aprilie, semnalizarea rutieră va fi modificată și completată cu indicatoare de orientare. Poliția rutieră va asigura: echipajele de poliție ce vor însoți coloanele oficiale, deplasarea coloanelor oficiale pe culoarul unic constituit, fluența traficului rutier pe principalele artere din exteriorul culoarului unic, degajarea părții carosabile și a trotuarelor de autovehiculele oprite sau staționate pe traseele de deplasare și în perimetrele Palatului Parlamentului și Palatului Cotroceni, în cooperare cu Primăria Municipiului București.
Măsurile speciale ce se vor lua la data de 29 martie precum și în intervalul 02-04 aprilie, vor afecta traficul auto și pietonal atât în perimetrele menționate cât și în restul Capitalei.
Pentru evitarea unor situații neplăcute, specialiștii Brigăzii Poliției Rutiere București recomandă:

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.