Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
ÎNTRUNIRE A COMANDAMENTULUI NAȚIONAL PENTRU SECURITATEA SUMMIT-ULUI NATO 
Joi, 13.03.2008, 19:05

În cadrul întrunirii din data de 13 martie 2008, Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului NATO - București 2008 (CNSS), a evaluat starea de securitate și a dispus o serie de măsuri, printre care:

1. A stabilit trasee principale și de rezervă pentru deplasarea delegațiilor oficiale între aeroport, spațiile de cazare și locațiile unde vor avea loc activități legate de Summit-ul NATO.
2. Sprijinirea de către agenții și echipajele Poliției Rutiere a ambulanțelor care vor răspunde apelurilor de urgență ale cetățenilor în perioada de desfășurare a reuniunii NATO pentru asigurarea deplasării în zonele cu trafic aglomerat.
3. A recomandat desfășurarea manifestațiilor publice planificate la începutul lunii aprilie, în orașele București și Otopeni, după data de 4 a acestei luni.
4. A stabilit aeroporturile ce pot fi utilizate pentru aterizarea și decolarea aeronavelor în cazuri speciale (aterizări de urgență ale aeronavelor civile, etc.).

   Grupul Media pentru Stiri de Securitate
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.