Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Invitație - Exerciții comune ale lunetiștilor și pirotehnicienilor pentru Summit-ul NATO
Luni, 10.03.2008

lunetistiMiercuri, 12 martie a.c., ora 10.00 jurnaliștii acreditați sunt  invitați să participe  la un program de pregătire comun al lunetiștilor și pirotehnicienilor din cadrul instituțiilor responsabile cu asigurarea securității Summit-ului NATO de la București.

Forțele implicate în asigurarea securității Summit-ului NATO de la București se pregătesc în comun în Poligonul Băneasa și în zona Fântânii Miorița.

Specialiștii lunetiști din cadrul S.P.P., S.R.I., M.I.R.A., execută trageri cu pușcă cu lunetă în Poligonul de la Băneasa. În zona Fântânii Miorița se va derula un exercițiu comun lunetiști-pirotehnicieni, similar unui caz ce poate fi întâlnit pe timpul Summit-ului NATO din aprilie.

*     *     *

Ziariștii care doresc să participe la aceste activități sunt așteptați la ora 09.30 la stația de metrou Piața Victoriei (ieșirea către Statuia Aviatorilor), pentru a fi conduși cu un microbuz la locul de desfășurare al activităților. Accesul jurnaliștilor în incinta Poligonului Băneasa (al Jandarmeriei) se va face numai împreună cu reprezentanții SPP și pe baza unei liste pe care dumneavoastră trebuie să o transmiteți Biroului Informare și Relații Publice din cadrul S.P.P. până la marți, 11.03.2008 ora 13.00 (tabelul trebuie să conțină : numele și prenume, serie și număr B.I/C.I., publicația și telefonul). Persoană de contact: Ofițer de presă, Lt. Adriana Moldoveanu 0722 700 270, 408 10 21.

Grupul Media pentru Știri de Securitate
privind Summit-ul NATO


Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.