Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Invitație - Complex de exerciții comune pe aeroport în vederea pregătirii  pentru Summit-ul NATO din aprilie
Miercuri, 12.03.2008, 16:47

Vineri, 14 martie a.c., ora 10.00, jurnaliștii acreditați sunt invitați să participe la un program comun de pregătire a militarilor din cadrul instituțiilor responsabile cu asigurarea securității Summit-ului NATO de la București.

Militari din cadrul S.P.P., S.R.I., M.Ap., M.I.R.A și reprezentanți ai vămii și ai  Aeroportului Internațional „Henri Coandă” implicați în asigurarea securității reuniunii din aprilie de la București, vor prezenta pe acest aeroport un exercițiu care are ca scop creșterea capacității de cooperare și reacție la nivel interinstituțional.

*     *     *

Ziariștii care doresc să participe la aceste activități sunt așteptați vineri, 14.03.2008, la ora 09.00 la stația de metrou Piața Victoriei (ieșirea către Statuia Aviatorilor), pentru a fi conduși cu un microbuz la locul de desfășurare al exercițiului.

Accesul jurnaliștilor în incinta aeroportului se va face numai împreună cu reprezentanții SPP. Datorită regulilor stricte de acces în incinta aeroportului, ziariștii care doresc să participe la această activitate sunt rugați să transmită datele de identificare până joi, 13.03.2008, ora 13.00 (tabelul trebuie să conțină: numele și prenume, seria și numărul B.I/C.I., publicația și telefonul).

Persoană de contact: Ofițer de presă, locotenent Adriana Moldoveanu, tel. 408 10 21.

Grupul Media pentru Știri de Securitate
privind Summit-ul NATO

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.