Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Repetiție generală în județul Constanța
Luni, 31.03.2008,  19:30


În data de 1 aprilie, ora 12.00, începe exercițiul de simulare a măsurilor de securitate întreprinse pentru vizita Președintelui SUA, George W. Bush, în județul Constanța.

Scopul repetiției constă în verificarea capacităților de reacție, coordonare și colaborare interinstituțională privind măsurile de protecție și securitate ce urmează a fi aplicate.

Exercițiul începe la Aeroportul Mihail Kogălniceanu prin simularea preluării unei delegații oficiale, deplasarea pe un traseu securizat și sosirea acesteia la Neptun.

În Municipiul Constanța circulația rutieră va fi deviată doar pe durata tranzitării orașului de către coloanele oficiale. 

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea cu autovehiculul în zonele bulevardelor  1 Decembrie 1918,  1 Mai, Tomis și șos. Mangaliei.

Parcarea și staționarea autovehiculelor va fi interzisă atât în Municipiul Constanța, cât și pe itinerariile Mihail Kogălniceanu, Constanța și Neptun în zilele de 1 aprilie, în intervalul 12.00 - 14.00, și 2 aprilie.

Autovehiculele oprite, staționate sau parcate în zonele restricționate vor fi ridicate de autorități.

Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.