Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Restricțiile pentru Summit-ul NATO vor fi instituite astăzi în Capitală, începând cu ora 12.30
Sâmbătăi, 29.03.2008, 12:00

Simularea generală este pregătită să înceapă la ora 13.00. Poliția rutieră va închide perimetrele restricționate la ora 12.30, astfel încât toate zonele securizate să fie libere pentru desfășurarea activităților Summit-ului.

Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului (CNSS) precizează că circulația în București nu va fi închisă, ci vor fi impuse doar anumite restricții în porțiuni clar delimitate. Agenții de poliție rutieră vor fi prezenți permanent în intersecțiile importante pentru fluidizarea traficului.

De la ora 13.00 până la ora 24.00 circulația rutieră pe culoarul unic va fi destinată exclusiv coloanelor oficiale care vor participa la Summit-ul NATO de la București. Conducătorii auto vor putea circula pe DN1 pe o singură bandă în ambele sensuri în afara culoarului din mijloc, delimitat de elemente de separare.

Brigada de Poliție Rutieră București precizează faptul că în prezent circulația rutieră în București și pe DN1 se desfășoară în limitele obișnuite zilelor de sfârșit de săptămână.


Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.