Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Consiliul Suprem de Apărăre a Țării a hotărât ridicarea nivelului de alertă teroristă la GALBEN-MODERAT
Miercuri, 26.03.2008, 9:57

Consiliul Suprem de Apărare a Țării, întrunit în data de 25 martie a.c., a hotărât ridicarea nivelului de alertă teroristă de la „Albastru- PRECAUT” la „Galben – MODERAT”  nivel care presupune activarea unor măsuri speciale de colaborare între instituțiile statului roman, informează Administrația Prezidențială.

Săptămâna trecută Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului NATO, din care face parte și directorul S.R.I., a stabilit în urma evaluării mediului de securitate din perspectiva Summit-ului să propună C.S.A.T. creșterea nivelului de alertă teroristă.

Membrii C.S.A.T. au hotărât ca Nivelul de alertă Galben – MODERAT să se păstreze pe toată durata summit-ului de la București.

In sedința C.S.A.T. din 25 martie s-a analizat și stadiul realizării măsurilor stabilite în planul organizării și asigurării securității și bunei desfășurări a Summit-ului NATO și a evenimentelor asociate, de la București (2-4 aprilie 2008).

Grupul Media pentru Stiri de Securitate
Summit NATO 2008
Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.