Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului NATO – 2008 s-a deplasat în județul Constanța
Luni, 24.03.2008, 12:01
Membrii Comandamentului Național pentru Securitatea Summit-ului NATO din aprilie au analizat astăzi, la fața locului, stadiul implementării măsurilor de protecție și securitate care se instituie în Județul Constanța, cu ocazia întâlnirii bilaterale România - S.U.A.

S-au analizat alternativele de deplasare a celor doi președinți la locul Reuniunii, luându-se în calcul securizarea unor culoare rutiere destinate exclusiv delegațiilor oficiale, de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” până în stațiunea Neptun, (drumurile europene E-60 și E-87). Traseele vor beneficia de același tip de dispozitive de securitate instituite în București.

În urma evaluărilor stării de securitate, CNSS a recomandat autorităților locale din Constanța ca manifestările publice în aer liber să nu se desfășoare în data de 2 aprilie.

În contextul instituirii de măsuri de securitate pentru întâlnirea președinților român și american de la Neptun s-au dispus măsuri speciale de securitate maritimă și de supraveghere navală.

Repetiția Generală pentru verificarea dispozitivelor de securitate ce vor fi instituite cu ocazia întâlnirii bilaterale este programată pentru prima zi din aprilie.Comandamentul Național pentru
Securiatea Summit-ului NATO - 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.