Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
12 președinți de stat urmează să ajungă astăzi la București pentru Summit - ul NATO
Miercuri, 02.04.2008, 10:50

Astăzi, 2 aprilie, sunt programate să sosească la București în jur de 50 de delegații străine participante la Summit-ul NATO.

Pe timpul întregii zile, traficul aerian va fi foarte intens, în această dimineață, în intervalul a 6 ore, fiind programate pentru aterizare 25 de aeronave cu delegați. De asemenea, va exista o oră de vârf în care sunt programate să aterizeze 10 aeronave, ceea ce presupune o coordonare foarte bună a tuturor forțelor de securitate implicate.

Astăzi vor sosi delegațiile a 12 președinți de stat, ai următoarelor țări: Albania, Azerbaidjan, Cehia, Croația, Finlanda, Franța, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Turcia și Turkmenistan.

De asemenea, vor sosi 15 prim miniștri, precum și cancelarul german, doamna Angela Merkel. Printre țările care și-au delegat premierii pentru a participa la Summit, sunt: Albania, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Grecia, Islanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda, Portugalia, Spania și Ungaria

Tot astăzi va sosi la București și Secretarul american al Apărării, domnul Robert M. Gates.


Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO - 2008
Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.