Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Exercițiul de testare a măsurilor de securitate în județul Constanța s-a încheiat
Marți, 01.04.2008,  16:05

Simularea măsurilor de securitate întreprinse pentru vizita Președintelui SUA în județul Constanța a fost finalizată. În cadrul acestui exercițiu au fost verificate capacitatea de reacție, coordonarea și colaborarea interinstituțională privind măsurile de protecție și securitate ce urmează a fi aplicate.

Exercițiul de testare a măsurilor de securitate a fost realizat de reprezentanți ai serviciilor de informații și securitate românești în cooperare cu specialiști ai Secret Service.

Echipele de ofițeri americani și români s-au sincronizat în deplasarea coloanelor oficiale. Aceștia au verificat dispozitivele de protecție nemijlocită și funcționalitatea acestora pe timpul deplasărilor pe jos și auto pentru cei doi demnitari.

Măsurile de securitate instituite pe tronsonul de deplasare între Aeroportul Mihail Kogalniceanu și Neptun au fost apreciate ca flexibile.

Mâine, 2 aprilie, în Municipiul Constanța circulația rutieră va fi deviată doar pe durata tranzitării orașului de către coloanele oficiale.

Parcarea și staționarea autovehiculelor vor fi interzise pe traseul principal (bulevardele: 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Tomis și șos. Mangaliei) în Municipiul Constanța, cât și pe traseul Mihail Kogălniceanu - Constanța - Neptun.

Autovehiculele oprite, staționate sau parcate în zonele restricționate vor fi ridicate de autorități. Se recomandă conducătorilor auto evitarea deplasării cu autovehiculul în zonele bulevardelor 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Tomis și șos. Mangaliei.

Grupul Media pentru Știri de Securitate

Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.